Øresund Space Collective - Entering Into the Space Country (2011)

Denemarken
Rock / Electronic
Label: Kommun 2

1. Born Between Stars (22:24)
  2. Rising Tides and Floating Nebulas (14:10)
  3. Red Earth Calling (7:41)
avatar van trebremmit
Heerlijk album weer van deze spacerockers, zo af en toe ben ik helemaal in de stemming voor Oresund en kan ik uren naar hun improvisaties luisteren.

Hier te beluisteren op hun bandcamp.

avatar van trebremmit
Born Between Stars wat een opbouw zit er in dat nummer, geweldig gitaarspel ook.
Deze is wel wat spannender dan hun andere werk, iets meer richting en wat meer opbouw dus.

Ozric Spacefolk
Ik weet nog dat ik ooit de ambassadeur was van OSC op deze site.

Na Good Planets... heb ik nog wel een paar platen gekocht, maar de verrassing was er een beetje af voor mij. Met name Black Tomato was erg sterk.

Ik zie dat er ondertussen wel tientallen platen op de site staan, ik zal eens kijken welke ik op de kop kan tikken.