The Hives - Your New Favourite Band (2001)

Zweden
Punk
Label: Poptones

1. Hate to Say I Told You So (3:23)
  2. Main Offender (2:33)
  3. Supply and Demand (2:27)
  4. Die, All Right! (2:46)
  5. Untutored Youth (1:35)
  6. Outsmarted (2:21)
  7. Mad Man (2:31)
  8. Here We Go Again (2:12)
  9. A.K.A. I-D-I-O-T (2:13)
  10. Automatic Schmuck (2:17)
  11. Hail Hail Spit N' Drool (1:27)
  12. The Hives Are Law, You Are Crime (2:33)
Na 2 cd's al een best of album maken vind ik wel erg zwak. Komt daar nog eens bij dat alles bij elkaar amper een half uurtje duurt, begaan ze hier wel een fout... Gelukkig zijn Untutored Youth, Mad Man en The Hives Are Law, You Are Crime stuk voor stuk leuke (nieuwe) nummers. 2,5*

avatar van Spliffy McGreen
JJ_D schreef:
Na 2 cd's al een best of album maken vind ik wel erg zwak. 2,5*

Ach Goldie Lookin Chain die doen dat al na een cd!

avatar van Lying Mouth
Deze was volgens mij bedoeld voor de Amerikaanse markt waar de 1e niet waren uitgebracht.

avatar van LittleBox
Juist geweldig!! En dan de titel van de plaat. Super-ironisch. "O, willen jullie iets goeds? Nou, dan gooien we toch wat bij elkaar voor de US? Et voilà, Your New Favorite Band".

Super! Humor!

untutored youth is stoer

wat is deze band toch cool

avatar van Lexicon Devil
JJ_D schreef:

Kan me niks schelen......plaat opzetten en ik ben je comentaar al na 8 seconden vergeten....

avatar van Pinsnider
hahaha, na bijna vier jaar(!!!) maar eens even hartelijk lachen om deze laatste opmerking. Wat een waarheid, wat een feest, geweldig!!!!!!
En dan te bedenken dat ik mijn collega destijds (2001) in Uppsala vreemd aankeek toen hij zei dat ik die avond simpelweg mee MOEST naar de Hives. Zal wel, dacht ik... Bier was reteduur en de zaal stonk. Maar toen kwamen een paar mannen in maatpak die vertelden dat zij onze new favourite band waren. one-two-three.... de rest is geschiedenis...