Elvis Presley - Such a Night in Pearl Harbor (2012)

1 stem

Rock / Pop
Label: Memphis

1. Elvis Arrives in Pearl Harbor Hawaii (0:40)
  2. Elvis Receives Honorary Award Pearl Harbor Hawaii (1:16)
  3. Intro (0:31)
  4. Heartbreak Hotel (3:55)
  5. All Shook Up (2:00)
  6. (Now and Then There's) a Fool Such as I (2:45)
  7. I Got a Woman (2:33)
  8. Love Me (3:19)
  9. Introductions (1:23)
  10. Such a Night (2:34)
  11. Reconsider Baby (3:59)
  12. I Need Your Love Tonight (2:13)
  13. That's All Right (2:36)
  14. Don't Be Cruel (2:22)
  15. One Night (2:48)
  16. Are You Lonesome Tonight (3:19)
  17. It's Now or Never (3:00)
  18. Swing Down Sweet Chariot (3:04)
  19. Hound Dog (3:33)
  20. Elvis Salutes the USS Arizona Part 1 (4:29)
  21. Elvis Salutes the USS Arizona Part 2 (4:41)
  22. Elvis Salutes the USS Arizona Part 3 (4:51)
  23. Elvis Salutes the USS Arizona Part 4 (2:55)
  24. Elvis Salutes the USS Arizona Part 5 (3:46)
  25. Elvis Salutes the USS Arizona Part 6 (3:25)
  26. Elvis Salutes the USS Arizona Part 7 (6:22)
avatar van spinout
Elvis had een geweldige band tijdens dit optreden:Scotty Moore, Hank Garland, Bob Moore, DJ Fontana, Floyd Cramer, Boots Randolph en The Jordanaires. Elvis speelt zelf geen gitaar, al zie ik wel zijn gitaar achter hem op het podium liggen, dus zeker hierover ben ik niet. Helaas is de geluidskwaliteit niet best, maar daar valt doorheen te luisteren. Alleen staat er vele minuten aan gepraat op dit album, waar ik na één keer luisteren geen trek meer in heb. Zonder al dat geklets was dit een geweldig album geweest, maar net zoals ik "On Stage" laag beoordeelde door het gezeur van de fans erop, kan ik ook hier niet tot een geweldige score komen, ondanks de geweldige muziek die erop staat. Wel laat dit album horen, wat Parker liet lopen ten voordele van de lucratieve films. Elvis had moeten ingrijpen.

Recentelijk opnieuw uitgebracht op het budgetlabel MRS-Camden onder de titel "One night in Pearl Harbor". Naar verluid in betere geluidskwaliteit dan de eerdere versies welke door RCA en de bootleggers in omloop zijn gebracht. Ik zal een dezer dagen de proef op de som nemen..........

avatar van Thunderball
Dit is geen officieel uitgebrachte cd op het Memphis Recording Service label, ik heb hem hier ook liggen, is nog van mijn vrouw, die enorme fan was.