Staind - Live from Mohegan Sun (2012)

Label: Armoury

1. Eyes Wide Open (3:45)
  2. Falling (4:37)
  3. Right Here (4:14)
  4. Throw It All Away (4:30)
  5. Spleen (4:45)
  10. For You (3:51)
  11. Paper Wings (4:21)
  12. Outside (5:08)
  13. Not Again (4:26)
  14. It's Been Awhile (4:27)
  15. Mudshovel (5:21)
  16. Something to Remind You (6:00)
avatar van Maurice-FR
Eindelijk een live album van Staind!
Klopt het dat er ook een DVD hiervan uitkomt in augustus?

avatar van Killeraapje
Vrij recent deze band herondekt. Hun laatste album is echt fantastisch en ik verheug me zeer op dit live werkje!

avatar van Kondoro0614
Het is altijd erg vet als een band live harder binnen weet te komen dan op CD. Met 'Something to Remind You' heb ik enkele tranen weg moeten halen, de emotie is zoveel beter te horen, en je voelt het echt, door merg en been, fantastische track.

avatar van Killeraapje
Toevallig gaan ze binnenkort voor het eerst sinds vijf jaar weer eens op tour. Hoop dat ze ook weer eens naar Europa komen. Nieuw album wordt volgend jaar verwacht.

avatar van Kondoro0614
Baal er behoorlijk van dat ze deze van Spotify hebben gehaald, dan maar aanschaffen die handel.