Shakespear's Sister - Long Live the Queens! (2005)

1 stem

Label: London

1. You're History [Maximised Version] (6:40)
  2. Pretty Boy (3:40)
  3. Break My Heart [You Really) (Extended Version] (5:38)
  4. Heroine (Heavenly) (5:35)
  5. Run Silent [Revolution Mix] (6:32)
  6. Mr. Wrong (3:55)
  7. Dirty Mind [1990 Version] (4:10)
  8. Goodbye Cruel World [BTO Remix] (5:50)
  9. Black Sky [The Black Widow Mix] (5:59)
  10. I Don't Care [Henley Board Mix] (4:06)
  11. Remember My Name (3:37)
  12. Stay [Acoustic Version] (3:44)
  13. Prehistoric Daze (Shakespear's Sister & the Holy Ghost) (4:58)
  14. Suddenly (3:40)
  15. Opportunity Knockers (4:48)
  16. I Can Drive [Pull Down Your Pants Mix] (5:42)
avatar van vigil
Ik had deze toegevoegd maar ja er zat blijkbaar weer een klein wit randje of een onduidelijke letter in de hoes maar goed hij staat er nu toch op.

Dit zijn de b-kanten en remixes van Shakespear Sister vanuit de periode 1989 t/m 1996. Het zal vast niet compleet zijn maar met ruim 78 minuten is de cd natuurlijk wel helemaal vol. De hits Stay en I Don't Care staan hier wel op de ander hit Hello (Turn your radio on) mist dan weer jammerlijk.

een leuk overzicht maar enkel als je al meer van de band hebt. Als instapper is dit eigenlijk niks.