Sleaford Mods - Divide and Exit (2014)

Hip-Hop / Punk
Label: Harbinger

1. Air Conditioning (2:26)
  2. Tied Up in Nottz (2:40)
  3. A Little Ditty (2:32)
  4. You're Brave (2:45)
  5. Strike Force (2:49)
  6. The Corgi (2:35)
  7. From Rags to Richards (3:26)
  8. Liveable Shit (3:19)
  9. Under the Plastic and N.C.T. (3:17)
  10. Tiswas (3:12)
  11. Keep Out of It (2:59)
  12. Smithy (2:21)
  13. Middle Men (2:31)
  14. Tweet Tweet Tweet (3:02)
avatar van Masimo
Iesj nice. Droog praatgezang/rap met een lompe flow die doet denken aan een boos verontwaardigde Mark E. Smith, ondersteund door repetitieve beats. Misschien wat weinig variatie, maar an sich hoeft dat geen probleem te zijn. Ik ben zelf niet zo hipperdiehop-ish, maar deze gasten zijn best wel cool.

avatar van AOVV
Coole hoes ook.

Hoe heette die ook al weer John Cooper Clark? Limbo!!!!!!!!!

avatar van rolandobabel
ik weet niet hoe deze "bunch of wankers" het voor mekaar hebben gekregen, maar ze staan in heeeeel veel jaarlijstjes van 2014..........

zalwelnikszijn!
Wel, zoals wij knuffelmarokkanen hebben, hebben ze in de UK knuffel-working class-anen. Volgens mij is de clou dat ze stiekem zelf middle class zijn. Daarom boosheid. Het zal wel. Achter alle hype blijft er niet veel meer over dan wat incoherente rants aangevuld met budgetbliepjes. Het zal wel, alweer. Nu weer lekker Fall luisteren.