menu

Elite Gymnastics - Ruin 2 (2011)

mijn stem
4,18 (11)
11 stemmen

Verenigde Staten
Electronic / Pop
Label: Acéphale

  1. Intro 2
  2. Here, in Heaven 2
  3. Minneapolis Belongs to You 2
  4. Little Things 2
  5. Omamori 2
zoeken in:
sxesven
Here, in Heaven 2

sxesven
Ruin 2 is zo zo zo zo zo zo goed. Op vinyl overigens gekoppeld met Ruin 1 (op de A-kant) - welke samen dus als de Ruin 12" op Acéphale zijn verschenen. Prijzig dingetje; naar verluid met een heel boekwerk. Binnenkort maar eens bestellen, dus. Dromerig, shoegazerig, magisch mooi. Het oeuvre van Elite Gymnastics waaiert verder vele kanten uit met misschien dreampop als vertrekpunt. Dan zoete wavey post-gaze, dan galmende chillwave, dan melancholische ambient, dan stemmige breakbeat en jungle. Het is niet makkelijk vast te pinnen, en je weet nooit wat te verwachten, maar het herbergt wel heel veel schoonheid.

sxesven
Here, in Heaven, in eender welke vorm, toch wel een van de mooiste liedjes evar. Kapotlau kuvvertje van ene Conrad Tao hier te checken.

En Minneapolis 2 mudderfukker.

avatar van Tha)Sven
5,0
Vreemd dat ik hier nog nooit gestemd op had. Ongetwijfeld de volle score, mijn favoriet is Minneapolis belongs to you 2, een van mijn favoriete nummers allertijden.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:48 uur

geplaatst: vandaag om 15:48 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.