Console - Rocket in the Pocket (1999)

Duitsland
Electronic
Label: Payola

1. My Dog Eats Beats (6:07)
  2. 14 Zero Zero (3:46)
  3. Gulls Galore (5:08)
  4. Dolphin Dos (5:26)
  5. Pigeon Party (4:32)
  6. Delay Dackel (3:01)
  7. Crabcraft (5:12)
  8. Rocket in the Pocket (5:11)
  9. Bee Queen (5:30)
  10. Walk Like a Worm (6:39)
Wel een leuk album. 14 Zero Zero zat ooit in een reclame van ChupaChups (van de lolly's) en is wat mij betreft veruit het leukste nummer.

avatar van Onderhond
Komt dit voorbij in je playlist . Nooit een ander nummer van deze artiest gehoord, maar 14 Zero Zero is echt geweldig. (als heb ik em dan wel in de Special C64 Version). Toch maar eens een albumpje van downen.

Ben benieuwd wat je van de rest vindt.

avatar van Goodfella
14 Zero Zero vind ik dus echt verschrikkelijk. Van die typische gefilterde electro-stemmen, bwuuuuh. My Dog Eats Beats is daarentegen wél erg lekker, heerlijk simpel en catchy. Dit album krijgt wel een kans..

Electro_
My Dog Eats Beats is "wel okee", maar 14 Zero Zero is fantastisch!

avatar van Antie
Moet dringend dit album me eens aanschaffen.
Vrienden van me draaiden deze vroeger grijs.
En vooral "my dog eat beats" was voor mij de schijf

avatar van judgepaddy
Inderdaad vroeger veel gedraaid. Na jaren weer eens uit de kast, en hij bevalt nog steeds.
Af en toe lijkt het of er wat mis is met mijn installatie, maar daar trap ik mooi niet meer in!