Dying Fetus - Reign Supreme (2012)

Label: Relapse

1. Invert the Idols (2:05)
  2. Subjected to a Beating (4:53)
  3. Second Skin (4:42)
  4. From Womb to Waste (4:56)
  5. Dissidence (3:27)
  6. In the Trenches (3:44)
  7. Devout Atrocity (4:28)
  8. Revisionist Past (3:57)
  9. The Blood of Power (5:23)
  10. Dead Whores Love to F**k * (0:50)
avatar van Don Cappuccino
De nieuwe Dying Fetus is een heerlijke muzikale klap op je smoel. Bruut, maar ook technisch zeer goed uitgevoerd. Vooral de grooves zijn af en toe echt moddervet. Reign Supreme is het sterkste album wat ik tot nu toe van Dying Fetus heb gehoord. Maar ik moet het oudere werk (Killing On Adrenaline, Destroying The Opposition) ook nog eens gaan beluisteren.

avatar van bennerd
Hoe is hij in vergelijking met de twee vorige platen? Als je die wel al gehoord hebt.

bennerd schreef:

Die heb ik zeker gehoord. Hij gaat weer meer richting slam death dan zijn voorgangers. De technische elementen zitten er nog steeds in maar ze overheersen niet als bij Descend Into Depravity.

avatar van bennerd

Ik ben benieuwd nu. Wordt dus meer in de richting van Killing on Adrenaline en Destroy the Opposition.

avatar van Don Cappuccino
Ja, meer in die richting. Maar dan wel met betere productie, want de productie van Killing On Adrenaline is erg slecht.

avatar van Lau1986
Prachtige plaat van deze band. Super productie en geweldig spel. Eigenlijk kan je bij Dying Fetus elke release wel wat goeds verwachten. Tempo zit er lekker in met hier.

Metallica-jansen
Vette plaat! Enige wat me lichtelijk irriteert, is de snare-drum. Klinkt me teveel koekblikachtig.