Teenburger - Burgertime (2011)

geen stemmen

Canada
Uitgebracht in eigen beheer

1. 8 AM (0:50)
  2. Wake Up (3:08)

met Jorun Bombay

3. Homeroom (2:26)
  4. Alice Cooper (2:28)
  5. English Tutor (Skit) (1:37)
  6. Chemistry [The New Science Remix] (3:06)
  7. Ain't Trippin [Remix] (3:27)

met El da Sensei

8. Oliver Clothesov (Skit) (0:40)
  9. Kill Lincoln (3:18)

met D-Sisive

10. So Hot So Fresh (3:49)

met Jorun Bombay en Saidah C

11. Prom [Rock the Discotech Remix] (3:15)
  12. Party Scramble (2:42)
  13. Lost Boys (3:04)
  14. Halloween Special (3:11)

met DJiRATE

15. So Hungover (3:09)
  16. Three Bucks in Quarters (2:28)
  17. Food Court (3:07)

met Saidah C

18. Pop N Chips Remix (3:29)

met More or Les

19. Summer Jobs (4:18)

met Jorun Bombay

20. Drunk in the Sun (3:13)
Rene1979
Een album van Ghettosocks en Timbuktu volledig geprduceerd door Jorun Bombay. Lekker oldschool gevoel!

avatar van Chrisseh
Ben eigenlijk wel benieuwd, al hoewel ik de nieuwere, 'slickere' Ghettosocks projecten toch een stuk minder goed kan waarderen dan zijn vroegere werk.. Verder ben ik geen groot fan van Timbuktu.. Maar daar kan natuurlijk verandering in komen!

Ooh kom er net achter; vind het origineel van Pop N Chips leuker.

avatar van Elohim
Moet ik zeker eens checken! Ghettosocks is echt een held!

Hij is een van die MCs die zichzelf niet al te serieus neemt, zoals je de laatste tijd wel vaker ziet (de rappers van... Das Racist dacht ik ook). Alleen dan in verbeterde (vind ik) vorm: altijd dikke beats als ondersteuning en een heerlijke flow.