Jadis - Somersault (1997)

Label: Jadismusic

1. Live This Lie (8:34)
  2. Batstein (6:52)
  3. Speechless (5:31)
  4. Losing My Fear (6:08)
  5. Tomorrow Always Arrives (4:30)
  6. Falling Away (6:52)
  7. Hear Us (9:33)
avatar van itbites
Ik heb deze CD gekocht met More Than Meets The Eye nog in mijn hoofd. De oerbezetting is hier al wat aangepast.
Ik kan hem niet uitzitten. Op de een of andere manier is Jadis voor mij wat zwaar op de hand geworden, jammer.

avatar van ChrisX
Deze plaat heeft mij ook nooit kunnen bekoren wat ook komt omdat ik deze bezetting eerste live zag en toen pas de plaat en ik ze live heel erg vond tegenvallen toen (want daarvoor waren ze altijd heel erg sterk live). Ik heb ook echt het idee dat ze op dit album te veel moeilijk willen doen om het moeilijk doen. Het komt het zonnige, frisse karakter van de meeste Jadis muziek niet ten goede.

avatar van Rockfan
Ik vind het een goed album van Jadis. Het haalt niet het niveau van zijn voorgangers.

Of het aan de afwezigheid van Jon Jowitt en Martin Orford ligt weet ik niet.

De composities zijn gewoon iets minder pakkend.

Het gitaarspel van Gary zijn wel om van te smullen