Hans de Booy - Hollands Glorie (2004)

Label: CNR

1. Alle Vrouwen (3:32)
  2. Ogen (3:20)
  3. Annabel (3:38)
  4. Drie Kamers (4:36)
  5. Meisje met Fluit (3:36)
  6. Kinderen aan de Macht (3:53)
  7. Een Vrouw Als Jij (3:24)
  8. Maastricht (3:48)
  9. Thuis Ben (3:38)
  10. Vrolijk Violen (4:32)
  11. M. (4:25)
  12. De Kathedraal (4:30)
  13. De Prinses (3:37)
  14. De Vreemdeling (3:25)
  15. Theodoor (4:46)
  16. Groene Smart (3:36)
  17. Vrijheid (7:18)
  18. De Mannen (4:12)
avatar van B.Robertson
Track 17 'Vrijheid', gaat dat om 'Vermoeden van Vrijheid'? Valt verder niets over te vinden.
Deze compilatie bevat de losse single 'Maastricht' uit 2002 (HKM) en als B-kant heeft dat nummer 'De Kussers'. 'Ogen' en 'Groene Smart' waren ook losse singles maar staan wel vaker op een compilatie van CNR. Hans de Booy nam drie albums op voor CNR. Daarvan staan alle nummers van 'Ik Hou van Alle Vrouwen' op 'Hollands Glorie'. Van zijn tweede album hoor je de singles en tenminste nog 'Vrolijke Violen', maar van zijn glorieuze debuut worden alleen de singles eraf geplukt en al dat andere mooie moet wijken voor prullen als 'Meisje met Fluit', 'De Prinses' en het oninteressante 'M.'.