Soul Sacrifice - Carpe Mortem (2012)

Turkije

9. Carpe Mortem
  10. Sarcastic Existence
  11. Exile
Bastiaan Prasath
Volgens mij is dit album al een tijd uit, aangezien ik dit album al enkele maanden in huis heb. Of misschien is het opgepikt door een ander label.

In ieder geval vette metal uit Turkije. Er circuleert een videoclip van Comatose op het net, die geeft een goede indicatie van de stijl.

avatar van andnino
Prima melodieuze death metal. De Turkse invloeden zijn leuk, maar qua metal zonder de fratsen is dit ook al gewoon erg goed. Ruime voldoende.

avatar van andnino
Deze plaat had ik sinds 2012 niet meer geluisterd. Wel begrijpelijk eigenlijk, bij herbeluistering realiseer ik me dat deze band alles vooral goed doet omdat het alles na-aapt van genregenoten. Elk element op deze plaat kun je vinden bij andere bands, en beter. Voor Turkse metal-standaarden is het misschien goed, maar Carpe Mortem gaat uit mijn collectie (en de score dan ook omlaag).