Luis Bacalov - Il Grande Duello (1995)

Alternatieve titel: The Big Showdown

Italiƫ
Score
Label: Point

1. IL GRANDE DUELLO (Parte Prima) (3:24)
  2. IL GRANDE DUELLO (Parte Seconda) (2:35)
  3. IL GRANDE DUELLO (Parte Terza) (2:39)
  4. IL GRANDE DUELLO (Parte Quarta) (3:37)
  5. IL GRANDE DUELLO (Parte Quinta) (3:19)
  6. IL GRANDE DUELLO (Parte Sesta) (3:11)
  7. IL GRANDE DUELLO (Parte Settima) (3:29)
  8. IL GRANDE DUELLO (Parte Ottava) (2:17)
  9. IL GRANDE DUELLO (Parte Nona) (2:39)
  10. IL GRANDE DUELLO (Parte Decima) (5:53)
neo
Wellicht 1 van de beste thema's uit een Italiaanse western. Opvallend dat een deel letterlijk is terug te horen in het hoofdthema van Pino Donaggio - Carrie (1976)

LUIS BACALOV - Il Grande Duello - YouTube
1. "Theme from Carrie" - Carrie 1976 (soundtrack) - YouTube

avatar van Thunderball
Inderdaad een prachtige score voor deze verder aardige, maar niet echt geweldige Spaghetti western. Weer een goed voorbeeld, dat de muziek mijlen beter is als de werkelijke film.

Ik heb de Quartet Records/GDM versie met maar liefst 14 tracks van deze en nog 12 tracks van de film The man called Noon op één cd.

Erg goede uitgave met twee goede tot zeer goede scores van Bacalov en zeker de moeite van aanschaf waard.