Nino - Stille Wateren Diepe Gronden (2012)

Label: Planeet Namek

met Blaxtar

9. Messiah (3:39)
  10. Als Ik Ga (4:56)

met Winne

11. Boven de Horizon (4:22)

met Edsilia Rombley

met Blexxx, Ciano, Singa, Don.G, Stacey en Mitta

Timomattijssen
Wat een album wauw..

avatar van Rhythm & Poetry
Speelduur is wel wat lang, temeer omdat veel tracks worden opgevuld met van die zoete R&B-refreintjes. Toch heeft Nino zelf genoeg te vertellen en legt hij veel emotie in zijn stem. Daardoor alleen al is dit album een bijzonder aangename verrassing. Nino is sinds het begin van zijn carriere flink gegroeid als rapper en als persoon en dat kan ik goed waarderen. Producties op deze plaat zijn van een hoog niveau, door de diversiteit van instrumentaties komt dit behoorlijk muzikaal over.

avatar van party
een leuke cd, vindt eigenlijk ook een van de weinige albums van dit jaar dat ook echte hiphopbeats bevat. af en toe zijn die zang refreintjes heel iritant jaa, maar nino heeft echt goeie teksten. dit is zeker een van de beste albums dat dit jaar is uit gebracht.

Wat een goede teksten schrijft nino toch zeg. Geen ene tekst is vrolijk en ik vind dit eerlijk gezegt echt beter. Respect voor dit plaatje! 4*

avatar van KILLERBEE99
Best relaxt album, alleen jammer van Kempi, Keizer en de vaak slappe R&B refreintjes. Verder ben ik hier goed over te spreken. Kan nog een 3,5 worden.

avatar van MAS
MAS
Nino is de afgelopen jaren enorm gegroeid als rapper en dat is op dit album goed te horen. Helaas houd ik persoonlijk niet van Nederlandse R&B en vind ik veel van de gastartiesten ook niet tof. Dat is dan ook de reden dat ik maar 3 sterren geef.

avatar van Jokkie
Lyrics, flow, beats alles klopt aan dit album. Draai het album nog steeds sinds release.