Totally Enormous Extinct Dinosaurs - Trouble (2012)

Dance / Electronic

12. Closer
  13. Fair
  14. Stronger
avatar van venderkets
Ep-tjes van Trouble en Tapes&Money waren leuk, maar een hele cd vol krijgen is nog te hoog gegrepen. Zal in de toekomst vast wel goed komen met deze jongeman.

Super album,

Erg verfrissend na een overkill aan dubstep en overgeproduceerde electro van de laaste tijden.
Soms doet het me verlangen naar de (goede) tijden van speedgarage en klassieke House tunes.
De bass weer deze jongen wel open te draaien....
Eindelijk hoop aan de horizon!!

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Tapes & Money is geweldig, ik heb eerst de John Talabot Ritual Reconstruction helemaal grijsgedraaid maar nu moet het origineel eraan geloven . Daarnaast is de Calibre remix van Garden ook te gek. Ik ga deze binnenkort even binnenhengelen, kijken of dit van een vergelijkbaar niveau is.