Toto - The Best Of (1998)

Rock / Pop

7. Afraid of Love
  8. Lovers in the Night
  9. We Made It
  10. Waiting for Your Love
een belachelijke uitgave van Sony die eigenlijk totaal nergens op slaat, het is het album Toto IV wat hier op staat alleen de nummers in een andere volgorde, slaat echt nergens op.
voor Sony 0.5*
maar ja, ik wacht nog effe met stemmen

Toch maar 5 sterren TOTO?

ja voor de nummers, niet voor Sony in ieder geval

Bah wat een lelijke hoes zeg !

Poisonpen123
Waarom staat Hold the Line er niet op man

0,5
weet je wat ik opvallend vindt aan deze CD? de nummers zijn allemaal afkomstig van Toto IV, alleen staan ze hier in andere volgorde als je het nou hebt over manieren om geld uit je zak te kloppen..... wat een onzin zeg!

0,5
starlight schreef:

Oeps, haha, ik zag net dat dit al gezegd was

avatar van Jan Wessels
Africa vond ik wel een aardig nummer maar de rest van hun muziek (en ik ken eigenijk alleen de hit(je)s) vind ik zo overgeproduceerd, bedacht en zielloos. Het is niet mijn muziek in ieder geval.

A propos, is Toto ook niet de naam van die chimpansee uit Daktari?

avatar van Darkshines
Jan Wessels schreef:

A propos, is Toto ook niet de naam van die chimpansee uit Daktari?

Ben ik het volkomen mee eens.

avatar van master-rens
Waar is Pamelas?
Waar is Hold the Line?

Zie berichten hier boven.

avatar van chevy93
Eigenlijk moet ik een 0,5* geven aan zo'n dergelijke kutplaat, maar de muziek is daar simpelweg te goed voor. Vandaar nog een sterretje extra.