Night Ranger - Hits, Acoustic and Rarities (2005)

1 stem

Label: Irock

1. Don't Tell Me You Love Me (4:27)
  2. Sister Christian (5:10)
  3. (You Can Still) Rock in America (4:13)
  4. When You Close Your Eyes (4:13)
  5. Sing Me Away (4:06)
  6. Sentimental Street (4:32)
  7. Four in the Morning (3:52)
  8. Rumors in the Air (4:29)
  9. Goodbye (4:21)
  10. Sister Christian [Acoustic] (5:09)
  11. Don't Tell Me You Love Me [Live in Tokyo] (7:19)
avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Dit is een verzamelaar met een bijzonderheid: het gaat om een selectie bestaande songs welke werden heropgenomen door de toenmalige bezetting: Jack Blades (zang en bass), Brad Gillis (gitaar), Jeff Watson (gitaar), Michael Lardie (keyboards) en Kelly Keagy (zang en drums). Hier en daar een kleine verandering misschien maar globaal gezien blijven zij dicht bij de originele versies.

Twee songs staan hier twee maal op, Sister Christian in een gewone en akoestische versie, Don' Tell Me You Love Me in een gewone en live versie. Wat is het nut van een dergelijk album? Dat zal altijd een vraag blijven.

avatar van BlauweVla
De rechten op de nummers herwinnen?