Molly Hatchet - Regrinding the Axes (2012)

Label: Universal

1. Bad to the Bone (4:01)
  2. Mississippi Queen (2:37)
  3. Free Bird (10:43)
  4. Back in the U.S.S.R. (2:42)
  5. Sharp Dressed Man (4:45)
  6. The Boys Are Back in Town (4:58)
  7. Tumbling Diee (3:07)
  8. Dreams I'll Never See (7:50)
  9. Melissa (4:42)
  10. Wild Horses (5:36)
  11. Tequila Sunrise (3:00)
  12. Yesterday (2:14)
  13. Get in the Game (5:03)
  14. Layla (Guitar Solo) (10:12)
  15. Dreams I'll Never See (7:39)
Ozric Spacefolk
Wat een zooitje.
Wie heeft deze toegevoegd, en wie heeft dit goed gekeurd?

Overigens lijkt dit me dezelfde plaat (maar dan een andere titel) als: Molly Hatchet - Southern Rock Masters (2008)

Hier wat meer info: Regrinding the Axes - Molly Hatchet | AllMusic

Dit lijkt me een verzamelaar van covers en liveversies, met een nieuwe titel, om keihard te cashen.
Vraag me af, of Molly Hatchet het zelf wel weet.

avatar van Metalhead99
Ik had deze toegevoegd, omdat ik dacht dat het hier echt om een nieuw album ging, of in ieder geval om een album met niet eerder uitgebracht materiaal, maar als ik dit zo lees, denk ik dat dit helemaal niet het geval is...

Ozric Spacefolk
Metalhead99 schreef:

Ik was ook erg enthousiast, vooral omdat de laatste Hatchet alweer zo'n tijd geleden uitkwam. Zit eraan te twijfelen, deze tussen de verzamelaars te zetten.