Stratovarius - Under Flaming Winter Skies (2012)

Alternatieve titel: Live in Tampere - The Jörg Michael Farewell Tour

Finland
Label: Edel

1. Under Flaming Skies (4:19)
  2. I Walk to My Own Song (4:42)
  3. Speed of Light (3:16)
  4. The Kiss of Judas (6:09)
  5. Deep Unknown (4:21)
  6. Guitar Solo (2:14)
  7. Eagleheart (4:12)
  8. Paradise (5:26)
  9. Visions (Southern Cross) (9:44)
  10. Bass Solo (4:26)
  11. Coming Home (5:45)
  12. Legions (6:08)
  13. Darkest Hours (4:04)
  14. Burn (5:59)
  15. Behind Blue Eyes (3:59)
  16. Winter Skies (5:16)
  17. Keyboard Solo (1:15)
  18. Black Diamond (7:53)
  19. Father Time (5:26)
  20. Hunting High and Low (7:41)
avatar van Metalhead99
Wat een verschrikkelijke hoes! Wel een mooie tracklist, maar ik ben benieuwd wat de kwaliteit zal zijn. Het lijkt eerder een soort bootleg.

avatar van Sinner
Het hoesje is inderdaad zo mogelijk nog lelijker als die van de vorige live-cd. Maar ik moet wel bekennen dat ondanks het feit dat de zang van Kotipelto mij wel nooit zal liggen en ik de band verder ook niet bijzonder interessant vind het allemaal wel erg strak klinkt, en er toch behoorlijk wat goede nummers gespeeld worden. Heb het album van de week uit de budgetbak van de Media Markt geraapt en er in ieder geval geen spijt van.

avatar van Dr.Pat
Per ongeluk tegenaan gekomen in mijn ronde door de streamingdiensten, ken Stratovarius niet echt, maar dit is wel een goede liveregistratie zeg! Eigenlijk is hier helemaal niets mis mee, geluid, nummers, individuele muzikanten, alles lijkt hier wel te kloppen. Voor mij een buitengewoon aangename herkennismaking met deze band

avatar van BlauweVla
Ik las dat één van de platen post Timo Tolkki het best verkochte Stratovarius album zou zijn. Fijn voor hun dat succes, maar zonder Tolkki is voor mij de (getergde) ziel eruit...