Feeder - Swim (1996)

5. Shade (4:09)
  6. Swim (3:19)
  7. Elegy * (4:14)
  8. World Asleep * (4:17)
  9. Chicken on a Bone [1997 Version] * (3:46)
  10. Spill * (2:58)
  11. Forgiven * (4:46)
Feeder
Dit album was origineel een mini album met 6 nummers,uitgegeven in 1996. Op de 1 of andere manier ben ik in het bezit gekomen van dit album en het wist me meer dan te bekoren. Kheb heb zoveel mensen laten beluisteren en de meesten vinden er niets aan. Maar voor mij blijft het een beest van een album.

avatar van PsychoBoyJack
Een aantal tracks van dit album zijn ook gebruikt als soundtrack voor het PS 1 spel Gran turismo...
Mijn eerste kennismaking met feeder.
En het nummer Descend blijft voor mij toch wel een hoogtepuntje bij hun optredens.

avatar van bert
Dit album is soms een beetje te grunge achtig voor mij

avatar van Haveaniceday
Swim is wat mij betreft wat minder dan de rest wat ik ken van Feeder.. Maar je kunt niet altijd hoogstandjes maken, en zoals "Feeder" al zegt: dit album is in '96 al uitgebracht als een mini-album. Het is dus duidelijk dat al die jaren niet voor niks zijn geweest. Feeder heeft zich ontwikkeld, want hun nieuwere werk vind ik duidelijk verschillen (beter!) dan dit.

Feeder
Kheb hem nog maar eens in de stereo gestoken... Man wat een album. Puur genot van de eerste tot de laatste seconde. Ach, ik kan er mee inkomen dat de rest van de wereld het niet eens is met me maar voor mij is dit een van de sterkere albums ooit. Hoogtepunten : descend, swim, sweet 16 en stereo world

Her eyes filled as she loaded the weapon...

avatar van Drie Banaan Kan
lekkere plaat, met lekker harde muziek... ik heb het gevoel dat ik sweet 16 ergens van ken, een tvprogramma ofzo, weten jullie dat toevallig? iig, zeker niet slecht, 3 ***