Medina - Forever (2012)

1 stem

Denemarken
Dance / Pop
Label: EMI

1. Fool (I Feel Bad for You) * (3:30)
  2. Forever (3:32)
  8. Hotels (3:30)
  9. Good to You (4:02)
  10. Junkie * (3:50)

met Svenstrup & Vendelboe

11. Close to Nothing (3:52)
  12. Keep Me Hangin' (3:20)
  13. Black Lights (3:45)
  14. Waiting for Love (4:00)
  15. Like You Hurt Me (3:41)
  16. Threesome (3:41)
  17. Perfect Drug * (3:57)
  18. Happening *

met Lloyd

beatcluster
Hier kijk ik heel erg naar uit!!! De previews zijn al te beluisteren op amazon.de en ik moet zeggen dat ik hier best wel veel van verwacht Er zijn trouwens 3 nummers uit het Deens (van het album For Altid) naar het Engels vertaald, namelijk Forever (For Altid), Happening (Kl. 10) en Black Lights (Lyser i Mørke).

Haha! Ik ben wel benieuwd hoe ze van Kl.10 op Happening zijn gekomen

Emile93 schreef:
Haha! Ik ben wel benieuwd hoe ze van Kl.10 op Happening zijn gekomen
Ja, inderdaad Maar ik denk wel dat er hoe dan ook een bepaalde logica achter zit

Haha! Vast en zeker!!!!

avatar van Emile93
Nou het album beluisterd, maar ik word er niet warm of koud van. Het album is een mengelmoes van r&b en dance geworden, en wel zo, dat ik na elk lied even moest analyseren of ik naar een dancenummer of een r&bnummer had zitten luisteren. Het klinkt allemaal nogal saai en het album biedt te weinig afwisseling.
Bovendien mis ik een echte knaller op het album (zoals you and I destijds). Jammer!

beatcluster
Zo slecht vind ik het album niet eens, maar wel de minste van Medina.

1. Forever - 4,5* - De Engelse versie van For Altid, daarom niet echt origineel maar voor een vertaling is dit heel goed.
2. Butterflies - 5* - Een van de hoogtepunten van het album!
3. Scars - 3,5* - Wel aardig, al is er iets te veel herhaling in dit nummer.
4. Happening - 3* - Engelse versie van Kl. 10, ik vind het niet super vertaald eerlijk gezegd.
5. Boring - 5* - Een ander hoogtepunt!
6. Hotels - 4* - Goede combinatie van R&B en dance.
7. Good to You - 2,5* - Beetje standaard nummer, te voorspelbaar.
8. Close to Nothing - 3,5* - Wel ok.
9. Keep Me Hangin' - 2,5* - Redelijk nummer, al gaat het vrij snel irriteren...
10. Black Lights - 3* - Vertaling van Lyser I Mørke, ook niet echt super vertaald, net als Happening.
11. Waiting for Love - 4,5* - Heel sterk nummer, goede opbouw, al had de beat wel iets harder mogen zijn. Overigens het enige nummer van Medina van al haar 5 albums dat niet door haarzelf is (mee)geschreven.
12. Like You Hurt Me - 4* - Gewoon goed.
13. Threesome - 4* - Grappig.

4 + 4 + 4.5 + 3 + 2.5 + 3.5 + 2.5 + 4 + 5 + 3 + 3.5 + 5 + 4.5 = 49 : 13 = 3,77 = een krappe 4*.

avatar van Emile93
Ik vind de nummers eigenlijk niet zo slecht, maar in het Deens zijn ze toch veel bijzonderder!

beatcluster
In december verschijnt er een speciale editie van Forever, genaamd Forever 2.0. Ben benieuwd naar de bonustracks!