Tanita Tikaram - Can't Go Back (2012)

Label: Edel

1. All Things to You (4:15)
  2. Dust on My Shoes (4:29)
  3. Make the Day (5:08)
  4. Rock & Roll (3:11)
  5. Science (2:47)
  6. Keep It Real (4:37)
  7. Can't Go Back (3:51)
  8. Heavy Pressure (3:34)
  9. One Kiss (3:07)
  10. If the World Should Want for Love (3:46)
  11. My Love * (3:46)
  12. Valentine Heart * (4:11)
  13. Wonderful Shadow * (4:59)
  14. Only the Ones We Love * (2:27)
  15. Twist in My Sobriety * (4:32)
  16. To Drink the Rainbow * (3:31)
  17. Play Me Again * (4:05)
  18. Love Is Just a Word * (4:05)

avatar van Mjuman
Toch maar eens geprobeerd en het blijft een vraagteken. De magie van de stem is er nog steeds, zij het minder dan voorheen. Compositorisch vermogen is geen kracht van Tanita: aardig wat matige nummers (en die worden soms echt zeikerig) - ook een aantal bonustracks wijst in die richting: anders gearrangeerde versies (uitgekleed) van de 'betere' nummers van haar debuut en al werkt dan soms verfrissend, zoals bij Twist in My Sobriety - viool en Spaanse gitaar die in afwisseling de hobo-partij spelen - wordt de kracht en het effect van de eerste versie niet geëvenaard.

3* - en zal het eerder minder worden dan meer; wat dat betreft is de titel een giveaway: dat debuut was spot-on.

avatar van gewe
Inderdaad een vraagteken,de stem is nog steeds mooi,de komposities zijn matig,nee koop maar een goeie kompilatie van haar werk,is prachtig.

avatar van JJ&Joan
"Keep it real" vind ik een goeie song.