Phil Collins - Serious Hits... Live! (1990)

Label: Virgin

1. Something Happened on the Way to Heaven (4:59)
  2. Against All Odds (Take a Look at Me Now) (3:29)
  3. Who Said I Would (4:28)
  4. One More Night (5:49)
  5. Don't Lose My Number (4:43)
  6. Do You Remember (5:40)
  7. Another Day in Paradise (5:37)
  8. Separate Lives (5:17)
  9. In the Air Tonight (6:35)
  10. You Can't Hurry Love (2:54)
  11. Two Hearts (3:07)
  12. Sussudio (7:14)
  13. Groovy Kind of Love (3:30)
  14. Easy Lover (4:47)
  15. Take Me Home (8:39)
avatar van rkdev
Lucky you!
Mooi, kwalitatief goede liveplaat inderdaad, maar van mij had er wat meer van zijn eerste twee albums inde setlist mogen zitten.

avatar van DeWP
Wat heeft Phil een stempel op de popmuziek gedrukt! Een geweldige muzikant, ook solo. En dat komt op dit album wel tot uiting, stuk voor stuk prachtige nummers om naar te luisteren. Vaak mooi van eenvoud, bedrieglijk eenvoudig als je er naar luistert, maar dat is niet zo. Echt geweldig om naar te luisteren, ook na 28 jaar.

avatar van Rumour
Gisteravond Phil voor de tweede (en waarschijnlijk laatste) keer live gezien, in het Goffertpark. Goed concert, ook al komt hij tegenwoordig op met een wandelstok en zit hij de hele avond op een stoel. De setlist had 11 nummers overlap met deze plaat, wat een feest der herkenning! Don't Lose My Number heb ik destijds via deze cd leren kennen, wat mij eraan deed herinneren hoe goed ik dit optreden vond en vind.

geplaatst:
Beste album ooit. Staat maar 1 slecht nummer op: ‘Separate Lives’. De rest is