Soundsci - Formula 99 (2012)

Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten

12. End Game
  13. Keep On
  14. Give Thanks
Rene1979
Dit zou voor mij wel eens een van de platen van het jaar kunnen zijn,

Rene1979
Nu hier te streamen

avatar van Fredericus
een heel fijn plaatje, dat zeker!

avatar van Rhythm & Poetry
Lekker plaatje hoor, alleen de "frustraties" die Rene bij het nieuwe album van Nas heeft, heb ik eerder bij een album als dit. Het wil soms te geforceerd terug grijpen naar het verleden en blijft daardoor hangen in een gedateerd geluid zonder dat het echt de ouderwetse emoties oproept. Neemt niet weg dat dit nog altijd een fijne plaat is, met leuke producties en goede raps. Ik mis wel her en der een uitschieter, alle tracks zijn wel heel erg aan elkaar gewaagd.

avatar van -marco-
Nooit eerder van gehoord, maar vanwege aankomend collab met Supastition mijn interesse gewekt. Ben benieuwd