Pink Freud - Sorry Music Polska (2002)

Polen
Jazz / Electronic
Label: Zen Posse

1. Mademoiselle Madera (9:35)
  2. Jazz Fajny Jest (7:01)
  3. Come as You Are (4:06)
  4. Pong (0:39)
  5. A Tribute to Don Johnson (6:25)
  6. My Man's Gone Now (8:53)
  7. Taniec Muletty (6:51)
  8. Kocie Jezyczki (7:00)
  9. Muzyka Pieciu Przemian (4:53)
  10. Rozmowy Z Kapokiem (16:58)
avatar van BoordAppel
Erg cool dit, nog nooit zoiets gehoord eigenlijk. Sommige nummers zijn gewoon normaal jazz maar in andere nummers komen erg veel invloeden van andere genres voorbij. Stukje hiphop, beetje rock en dan weer wat elektronica, zelfs Madonna komt nog even voorbij. Allemaal stijlen in de mix dus en toch een prachtig geheel. Mooie verrassing dit. Blijft toch een leuk topic.

En electronic bij genre? Kan, maar alleen jazz zou ook wel volstaan denk ik. Ken de jazz scene verder niet goed genoeg of je dit onder avant garde mag scharen.

Wel jammer trouwens dat er zo weinig over deze band op het net te vinden is. Nou ja, eigenlijk is er genoeg te vinden maar mijn Pools is niet je van het.