Dignity - Dignity (1998)

1 stem

R&B
Label: Virgin

1. Nothing Is for Free (3:56)
  2. The Right Guy (3:49)
  3. Everything Has Changed (4:13)
  4. Can You Blame (5:00)
  5. Deep Inside (3:29)
  6. Hold Me (4:09)
  7. What I'm Gonna Do (3:48)
  8. Seasons (4:07)
  9. Talk to Me (4:28)
  10. Let It All Out (4:21)
  11. Living Without You (4:47)
  12. You Ain't All That (4:23)
  13. Everything Has Changed (Again) (3:51)
avatar van Shelter
Deze dames konden echt wel zingen, alleen de teksten waren een beetje te matig.
What Am I Going To Do, vind ik wel een echt goed nummer met ook een lekkere beat eronder.
Nothing is for free (real?), heeft ook een lekkere beat en dito zang.
Everything has changed kan er ook nog mee door.
Het andere echt goede nummer voor mij is Talk To Me, dat had zo een Amerikaanse R&B groep kunnen zijn. Weer een goede beat ook.
Jammer dat er te weinig op staat wat is zoals deze nummers. 3*

avatar van pureshores
je zegt het zelf al-Het andere echt goede nummer voor mij is Talk To Me, dat had zo een Amerikaanse R&B groep kunnen zijn
Geeft meteen het probleem weer-er zijn al 30000 amerikaanse groepjes in dit soort dus als je wilt opvallen moet je wat anders doen.

Ken die singles ook en ze deden het refreintje bij de (flop) solo single van die rapper van 2 Unlimited en dat was op zich een grappig nummer, met Rod Stewart rip off

avatar van Shelter
Nou dat hoeft niet per se, dat anders zijn.
Ik hoor niet echt veel verschil tussen de reguliere R&B zangeresjes van Amerika, maar soms klinkt het toch vet. Gewoon door goede zang en wat stevigere beats. Als je dat als Nederlands groepje kan evenaren vind ik dat op zich wel een pluim waard.

Die Karima zong toch ook mee op Renaissance van Postmen? Ik vond haar wel een mooie krachtige stem hebben (niet op dat nummer maar in het algemeen).
Die single met Ray ken ik niet, maar ben niet zo'n groot fan dat ik het wil horen hehe.