iamamiwhoami - Kin (2012)

Zweden

7. Rascal (4:46)
  8. Kill (6:26)
  9. Goods (5:08)
avatar van Timo-otje
Opvallend dat hier nog geen bericht bij is geplaatst, toch wel een interessante plaat. Een dame die electronic/pop muziek maakt met een bjork achtige stem. Heb het album nu 2 keer beluistert en het bevalt me zeer zeker, waarbij het experiment duidelijk aanwezig is maar het niet doorslaat in experiment.

Ken je het fantastische video project als aansluiting van het album? intrigerender heb ik niet eerder gezien!

avatar van Timo-otje
Nee, het videoproject zegt me niets.

Het videoproject zegt mij wel wat: het was mijn kennismaking met iamamiwhoami.

Stuk voor stuk erg goed. Toch merk ik wel dat de magie er een beetje af gaat als je dit als album beluistert. Heel vreemd eigenlijk.
Ze doet me ergens aan denken maar kan er vooralsnog niet opkomen (nee, niet de hier eerder genoemde Björk want die herken ik hier niet in). Susanne Sundfør wellicht?!

Ik zie dat user t-i-m dit album op 1 in zijn top 10 heeft staan. De andere 9 albums die volgen passen wel perfect in dit straatje dus liefhebbers van dat soort artiesten gaan 'Kin' zeker leuk vinden

avatar van MusicFreak
Ik vind de meeste nummers op deze plaat best wel goed eigenlijk, iets minder 'gefreak' voor mijn gevoel dan het videoproject en dat is eigenlijk wel een pluspunt vind ik.

avatar van Shinobi
Best wel een relaxed album moet ik zeggen. Heeft wel wat lichte Björk invloeden, alleen weer niet al te zweverig gelukkig.

Dikke 4,0 sterren.

avatar van Don Broccoli
MusicFreak schreef:

Dat nou juist jij dat moet zeggen..

avatar van GrafGantz
aERodynamIC schreef:

Als ik er even van uit ga dat hij z'n top 10 sinds juni niet heeft aangepast is dit het beste wat je had kunnen zeggen om me lekker te maken voor deze plaat

Samengevat: hier ga ik eens achteraan.

avatar van coldwarkids
Wat krijg ik een kippenvel van Play