Deicide - In Torment, in Hell (2001)

Label: Roadrunner

1. In Torment in Hell (4:02)
  2. Christ Don't Care (2:51)
  3. Vengeance Will Be Mine (4:24)
  4. Imminent Doom (3:41)
  5. Child of God (3:35)
  6. Let It Be Done (3:34)
  7. Worry in the House of Thieves (4:16)
  8. Lurking Among Us (4:36)
Charles Manson
minder dan andere cd's van Deicide, maar nog steeds behoorlijk METAL!!!

Where are you gonna be?
In torment, in HELL!!!!!

Dit is inderdaad de slechtste Deicide cd.Jammer,kan gebeuren door b.v. tijdsdruk,of label contracten.

flebbie
Ze wilden inderdaad van hun contract met roadrunner af en maakten nog snel even deze plaat. In principe wat respectloos tegenover de fans, maar ik geloof dat het woord sowieso niet echt bekend is bij de heren.

Charles Manson
respect voor Satan misschien.....?

maar serieus, echt niet zo slecht hoor, deze schijf.
ok, niet zo goed als andere cd's van hen, maar zeker niet beroerd

Ja voor zover ik weet is er altijd gerommel bij Deicide,het zal er wel bijhoren.Glen schijnt geen makkelijk mannetje te zijn

flebbie
Hij heeft zelfs eens een fan in het gezicht geschopt.

max en joep
misschien had die fan zijn vinger in Glen zijn kont gestopt terwijl hij rustig een film aan het kijken was?

Corpse Molestor
Deze plaat is echt duidelijk ver onder de maat van Deicide.

max en joep schreef:

nee die fan had een grote mond en probeerde het podium op te klimmen

avatar van Edwynn
In Torment In Hell lijkt me de meest ongeïnspireerde plaat van het gezelschap rondom Glenn Benton. Een wat saaie opvolger van het al wat iets mindere Insineratehymn. De fuck dit en fuck dat teksten dragen ook niet echt bij aan een ideale death metalsetting, vind ik. Laat dat nou maar aan de rappende revolverhelden uit South Central of Brooklyn over..
Ik heb wel eens gelezen dat Benton destijds ongelukkig was met de situatie bij Roadrunner en met de band zelf. Het duurde nog één album voordat Deicide in een nieuwe frisse samenstelling weer glans kreeg in de vorm van het spetterende The Stench Of Redemption.

avatar van Apollo
Te boek als het slechtste album uit de Deicide discografie. Uit nieuwsgierigheid toch een kans gegeven. En eerlijk gezegd hoor ik niet waarom dit zo slecht wordt beoordeeld. Het is allemaal rechttoe rechtaan death metal, noem het ongeïnspireerd, maar is dat dan automatisch slecht? Ik heb tal van albums gehoord met simpele, standaard death metal nummertjes en die glippen door de mazen van het net met 6'jes en 7'tjes. Misschien omdat het Deicide is dat de verwachtingen wat hoger liggen en worden zij daarop afgerekend. Ik ga dit niet vaker draaien, maar ik heb er wel een zesje voor over.