Emilia Mitiku - I Belong to You (2013)

Zweden
Pop / Jazz
Label: Warner Bros.

1. So Wonderful (3:30)
  2. Lost Inside (4:28)
  3. I Belong to You (3:16)
  4. Ooh La La (3:04)
  5. Zou Bisou Bisou (2:27)
  6. You're Not Right for Me (3:34)
  7. Dream a Little Dream (3:33)
  8. Officially a Fool (2:40)
  9. Again (2:48)
  10. You're Breaking My Heart (3:43)
  11. Winter Beach (3:25)
  12. Substitute Arms (4:08)
  13. Witchcraft (3:16)
  14. Forgive Me (3:13)
avatar van Angelo
One-hit-wonder Emilia duikt ook weer eens op met nieuw werk. Ze gebruikt voortaan de achternaam van haar Ethiopische vader (Teshome Mitiku) in haar artiestennaam, en dat duidt volgens mij op de wens om haar zangcarrière nieuw leven in te blazen met een frisse start. Zelf liet ze weten dat haar nieuwe album een mix zal zijn van verschillende genres, maar voornamelijk zal bestaan uit 'n combi van pop en soft-jazz (iets wat al te horen valt in de covers die ze voor dit album opnam: Dream a Little Dream en Again van Doris Day). Lost Inside, de eerste single van haar nieuwe, tapt eigenlijk uit een heel ander vaatje en laat een mix van pop, soul, roots en wat country horen. Wat mij betreft een goed en degelijk liedje dat best apart is geproduceerd, en qua sound (ver) afwijkt van de hit Big Big World.

avatar van Emile93
Lost Inside klinkt heerlijk! Een beetje Norah Jones-achtig!