ZZ Top - Texicali (2012)

Blues / Rock
Label: Universal Republic

1. I Gotsta Get Paid (4:03)
  2. Chartreuse (2:57)
  3. Consumption (3:48)
  4. Over You (4:29)
avatar van Bartjeking
Een mooi voorproefje op het méér dan geslaagde recent uitgebrachte 'La Futura'; de eerste ZZ Top release waar ik ook daadwerkelijk naar uit heb gekeken. Bij het meerendeel van hun oeuvre wist ik tijdens hun release nog niet wie de mannen met baarden waren of was ik nog niet geboren; vandaar deze persoonlijke primeur. Maar deze EP heeft me in ieder geval overtuigd van hun relevantie anno 2012. Nou ja relevant, hun muziek is in ieder geval weer ouderwets goed en voor mij ben je dan in ieder geval relevant. Gezien de lage beoordelingen van hun meest recentere werk voor het verschijnen van deze plaat is dat wel eens anders geweest.
Jammer genoeg is er verder niets unieks te vinden op dit plaatje, want de tracks vind je ook gewoon terug op 'La Futura'. Gewoon een ordinaire teaser dus........Zelfs de trackvolgorde is hetzelfde . Nog niet in de stemming? Check dan even dit lekkere clipje van 'I Gotsa Get Paid': Broemm Broemm

avatar van spinout
Vier lekkere nummers. Leuke hoes. Hoeveel fans zouden er nu al rondlopen met dit achter op hun mouwloze spijkerjack?