Joshua Radin - Underwater (2012)

Folk / Rock
Label: Mom+Pop

1. Tomorrow Is Gonna Be Better (2:49)
  2. Anywhere Your Love Goes (3:01)
  3. Let It Go (2:47)
  4. Five and Dime (3:07)
  5. Here's Where We Begin (2:56)
  6. Underwater (4:46)
  7. Everything (3:05)
  8. Lost at Home (2:28)
  9. One More (2:46)
  10. The Greenest Grass (3:47)
  11. The Willow (3:29)
  12. Any Day Now (3:33)
avatar van AOVV
Ondanks het feit dat zijn vorige plaat wel erg zwakjes was, kijk ik toch weer uit naar nieuw werk van Joshua Radin. Hopelijk weer meer in de lijn van de eerste twee albums.

avatar van Tha)Sven
Ik ben erg wel bang voor dat de commerciele lijn doorgetrokken zal worden.

Helemaal waar, de laatste platen waren wel minder dan de eerste. De eerste had een wat donkerder, scherper randje. Sommige van zijn latere nummers hadden een beetje een hoog Skyradio-gehalte... [no offense voor de skyradio-luisteraars ]

Ben nu deze cd aan het luisteren, het klinkt wel aardig, maar de softe, zoetsappige lijn lijkt wel te worden doorgezet. Jammer, ik vind het gewoon niet zo spannend meer...

avatar van Mctijn
Waar de eerste 2 albums zich nog enigszins onderscheiden van de meute, is dit album een eenvoudig doorsnee popplaatje. Als er dan ook geen uitspringers zijn, wordt het wel een hele lange gezapige zit. Nee, dit gaat 'm niet worden.....

avatar van Broem
Ik hoor weinig terug in deze cd wat me kan boeien. Flauwe nummers, flauwe composities. Enkel voor de echte die hard fan. Aan mij niet besteed. Jammer want zijn vorige cd is niet onaardig. Control, alt delete voor Joshua.

avatar van AOVV
Bijzonder mak en zoutloos plaatje is dit. Jammer, want Radin had ik ooit vrij hoog zitten, vooral door z'n eerdere platen 'We Were Here' en 'Simple Times'. Maar ach, dit is zelfs niet meer doorsnee, het is gewoon zwak.

1,5 sterren