menu

Geri Halliwell - Passion (2005)

mijn stem
3,62 (16)
16 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Pop
Label: Innocent

  1. Passion (2:58)
  2. Desire (3:25)
  3. Love Never Loved Me (4:06)
  4. Feel the Fear (4:17)
  5. Superstar (3:30)
  6. Surrender the Groove (3:01)
  7. Ride It (3:48)
  8. There's Always Tomorrow (3:51)
  9. Let Me Love You More (4:08)
  10. Don't Get Any Better (3:25)
  11. Loving Me Back to Life (3:27)
  12. So I Give Up on Love (3:09)
totale tijdsduur: 43:05
zoeken in:
avatar van Spidey2003
3,5
Geri's derde solo album en het beste tot nu toe.


Echt stukken beter, dan de twee voorgaande albums.

Neem bijv. de nummers Ride It en Desire. Echt heel goed.

En ik die dacht dat we eindelijk niks meer van haar zouden horen...

Ik sta er ook ni op te wachten maar ik vind Geri best wel mee vallen. Ik heb liever dat ze dit op de televisie spelen dan 50 Cent en al die andere troep in dat genre...

profiler
Passion bevat inderdaad goede nummers zoals Ride It en Love Never Loved Me. Laatstgenoemde zou volgens veel fans een grote hit zijn geworden als die op single was uitgebracht. Echter heeft het zover niet mogen komen en lijkt het einde van de relatie tussen Geri en EMI/Innocent een feit. Ik ben benieuwd wat Geri in de toekomst gaat doen!

5,0
Hehe, Geri neemt zichzelf eindelijk een keertje serieus... Na ja, op een paar nummers dan. Toch zitten we eigenlijk niet meer op de ex-spice girls te wachten... Ze hebben alle 5 minimaal 2 solo cd's uitgebracht, en de laatste hebben ze bijna allemaal uit hun eigen portomonnee. Jammer, dit is haar slechtste cd. Geen 1 nummer is echt heel erg goed ofzo... Maar ja, we wachten wel weer op haar 4e cd... Die wordt namelijk nu gemaakt, nadat ze laatst door haar platenmaatschappij is gedumpt..

avatar van *San*
3,0
De meeste vinden dit een goed album , daar ben ik er ook 1 van..
Toch is deze cd geflopt.

Misschien moest ze deze cd uitbrengen toen ze met haar solocarriere begon. Dan was hij misschien veel bekender en succesvoller bij het publiek.. Als je eerste of tweede album flopt. Dan heb je al minder kans voor het 3e album.

avatar van kaztor
@ ^mike^, waarom dan een 5? Soms lijkt het alsof sommigen totaal geen idee hebben hoe het op deze site in elkaar steekt. Een beetje kritischer mag ook wel.

avatar van friday the 13 th
5,0
sterk album !! slettige muziek, zo hoort het ook

avatar van MetalMike
4,0
Verdomd leuke cd. Lekker ontspannen muziek, easy listening soms bijna. Sommige nummers hebben ook een beetje een Kylie Minoque-vibe. Haar stem past hier uitstekend bij, dingetjes doen en lekker ontspannen...
"Surrender Your Groove", "Love Never Loved Me", "Let Me Love You More" (heerlijk).

Gast
geplaatst: vandaag om 14:07 uur

geplaatst: vandaag om 14:07 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.