White Spirit - 21 Grams (2012)

1 stem

Label: High Roller

1. Runaway (3:43)
  2. Lady of the Night (4:16)
  3. Watch Out (4:26)
  4. Don't Say No (5:08)
  5. The Dice Rolls On (5:13)
  6. Runaway (3:46)
  7. Got to Get Out (4:44)
  8. Watch Out (3:25)
  9. Right or Wrong (4:21)
  10. Lady of the Night (4:47)
Guitars & Wings
Merkwaardige release, en blijkbaar alleen op vinyl te verkrijgen. Er zijn er maar 500 stuks van geprint. Brian Howe van Bad Company is blijkbaar de zanger. Benieuwd wie dit ding heeft.
Watch Out stond ook op de vorige release en staat er nu twee keer op. Zelfde geldt voor Lady of the Night en Runaway. Vreemd

avatar van Edwynn
Maakte Janick Gers niet ook deel uit van deze band?

Guitars & Wings
Ik heb deze lp gelukkig nog kunnen bemachtigen, want inmiddels is de voorraad op. Er zijn er 250 in zwart vinyl en 250 in wit vinyl geperst.
De eerste drie nummers zijn studio tracks en klinken goed. Nummers 4 - 10 zijn demo cassette opnames en klinken een stuk minder. Het geluid klinkt dun en "ver weg"; alsof het in een kamer ernaast is opgenomen. Duidelijk is wel dat dit een plaatje is voor de fanatieke verzamelaar.
Mijn advies: als je hem tegenkomt voor een schappelijk prijsje: dan direct meenemen.