Brother Beyond - Get Even (1988)

Label: Parlophone

1. He Ain't No Competition (3:22)
  2. Can You Keep a Secret? (3:25)
  3. Chain-Gang Smile (3:44)
  4. Restless (4:21)
  5. How Many Times (3:15)
  6. Be My Twin (3:41)
  7. The Harder I Try (3:29)
  8. I Should Have Lied (3:46)
  9. Shipwrecked (4:45)
  10. King of Blue (4:15)
  11. Act for Love [Extended Version] (6:18)
  12. Sometimes Good, Sometimes Bad (Sometimes Better) (3:53)
avatar van T.O.
Zo, dat zijn wel een aantal regelrechte klassiekers die je hier toevoegt MFEO...

avatar van titan
titan (crew)
Jakkes, je klinkt nu als een arrogante kwal die van zichzelf vindt dat ie een verfijnde muzieksmaak heeft en neerkijkt op mensen met een "inferieure" smaak die bijv. van Brother beyond houden.

avatar van Jordy
hoort dat plaatje zo vreemd?

Kon op internet geen plaatje vinden. Toen maar de hoes van de CD gescanned. Kreeg er alleen gele vlekken op! Wat niet hoort. Dus als het kan moet pic vervangen worden.

avatar van T.O.
titan schreef:

ik mag toch wel melden dat ik dit helemaal niets vind?

avatar van musicfriek
Jordy schreef:
hoort dat plaatje zo vreemd?

Nee dus. Heb inmiddels correctie verstuurd (na 2,5 jaar )

Deze groep was een product van Stock, Aitken & Waterman geloof ik. Het nummer The Harder I Try kan ik me nog goed voor de geest halen Be My Twin was ook een single, dacht ik.

Edit: Yep, als je The Harder I Try hoort dan hoort deze groep absoluut thuis in het rijtje Kylie Minogue, Jason Donovan en Rick Astley

Een goed album. Met een mooie softe productie stijl. Gelukkig wordt de boel een beetje opgevrolijkt door Stock Aitken Waterman. Daardoor werd Brother Beyond gelijk bekend. Met 'The harder I try' en 'He ain't no competition' scoorde ze top 10 hits.

De hitjes zijn nog steeds wel leuk. Maar de rest van het album is , zoals die kerel geheel rechts op de hoes ook al aangeeft, niet om aan te horen.