A Forest of Stars - A Shadowplay for Yesterdays (2012)

Label: Prophecy

1. Directionless Resurrectionist (3:13)
  2. Prey Tell of the Church Fate (7:27)
  3. A Prophet for a Pound of Flesh (10:11)
  4. The Blight of God's Acre (6:09)
  5. Man's Laughter (3:00)
  6. The Underside of Eden (8:14)
  7. Gatherer of the Pure (8:19)
  8. Left Behind as Static (6:42)
  9. Corvus Corona (Pt. I) (3:14)
  10. Corvus Corona (Pt. II) (6:13)
  11. Dead Love * (5:47)
avatar van Metalhead99
Wat een geweldige plaat is dit geworden! A Forest of Stars weet een geheel eigen sound te creëren binnen het metalgenre. Zeer sfeervolle plaat! Een aanrader!

avatar van Kos
Kos
Vette video wel.

avatar van Don Cappuccino
Ik lees hier veel positieve dingen over, deze moet ik zeker eens gaan beluisteren. Het releasejaar klopt trouwens niet, dat moet 1892 zijn in plaats van 2012.

avatar van [WZ]
Don Cappuccino schreef:
Het releasejaar klopt trouwens niet, dat moet 1892 zijn in plaats van 2012.

Wow.. Zij zijn hun tijd écht ver vooruit!

avatar van laboomzaa
Net de video bekeken/beluisterd en dit kan twee kanten op...of ik ga dit heel fijn vinden of ik vind het iets geforceerd overkomen!! De hele plaat maar een sjekken!!

avatar van feenah
Prachtige video, prachtige plaat. Net zoals bij Opeth kun je je over het stemgeluid heen zetten en dan ontdek je een pareltje.

avatar van [WZ]
Komt op Roadburn 2013, voor de geïnteresseerden..

..ik ben geïnteresseerd. Nu nog een kaartje zien te scoren!

avatar van Bakema NL
Zo, dit is zeker een lekker plaatje zeg! En de clip bij Gatherer of the pure is ook bijzonder mooi.

avatar van laboomzaa
Muziek is mooi, sfeervol hier en daar wat geforceerd...maar de zang is voor mij een struikelblok!!

avatar van Lau1986
a Forest of Stars is een aparte plaat geworden. Het aparte zit hem eigenlijk in de zang. Het geeft de muziek echter wel iets extra's. Het is net wat geschifter hierdoor. Daarnaast is de zang ook niet zo veelvuldig aanwezig, dus er is genoeg te genieten van de muzikale stukken. Prachtig uitgewerkt.