Meneer en Mevrouw de Bok - Feest met Meneer en Mevrouw de Bok (1981)
Label: CNR
Bij Ons Staat op de Keukendeur / Ik Ben Alie van de Wegenwacht /Onze Ouwe St. Jan / Ik Wil Met Jou Wel Dansen, Maar M'n Voeten Doen Zo Zeer / de Bajes Is Zo Groot (4:59)
Mien Waar Is M'n Feestneus / Zo Slank Zijn Als Je Dochter / Hallelujah Kameraden / bij de Marine / Lou Lou (4:21)
Vogeltje Wat Zing Je Vroeg / O, Wat Ben Je Mooi / Mijn Naam Is Haas / Rose-Marie Polka / bij Ons in de Jordaan (5:15)
Glaasje Op, Laat Je Rijden / Tingelingeling / Als Je Pas Getrouwd Bent / Omdat 'T Zo Lekker Is / Dat Is 'T Einde (3:26)
Nederland, Die Heeft de Bal / Unne Spijker in Munne Kop / Ik Weet van Voren Niet / Geef Mij de Liefde en de Gein / Wie Rijdt Er Vanavond, Jij of Ik? (4:28)
Hup Faldera / en van Je Hela Hola, Houdt Er de Moed Maar in / en Dat We Toffe Jongens Zijn / en We Gaan Nog Niet Naar Huis / La La (3:47)
Tante Heeft een Olifant / Als het Gras Twee Kontjes Hoog Is / 'K Heb Hele Grote Bloemkoole / We Gaan Naar Rome Toe / Zak Es Lekker Door (3:38)
Geef Mij Maar Amsterdam / Lief Zijn voor Elkaar / Och Was Ik Maar / Dan Moet Je Me Zuster Zien / Welbedankt voor 'T Gezellige Avondje (5:15)