menu

Divine Fits - A Thing Called Divine Fits (2012)

mijn stem
3,57 (30)
30 stemmen

Canada / Verenigde Staten
Rock
Label: Merge

  1. My Love Is Real (2:48)
  2. Flaggin a Ride (3:47)
  3. What Gets You Alone (3:02)
  4. Would That Not Be Nice (4:00)
  5. The Salton Sea (4:19)
  6. Baby Get Worse (4:15)
  7. Civilian Stripes (2:26)
  8. For Your Heart (5:36)
  9. Shivers (4:56)
  10. Like Ice (0:39)
  11. Neopolitans (4:00)
totale tijdsduur: 39:48
zoeken in:
avatar van Kuk
3,5
Kuk
Het hart van Spoon in samenwerking met Spencer Krugs beste vriend Dan Boeckner en geen reacties?! Toch wat stilletjes gepasseerd dit plaatje, maar dat klinkt zo bij de eerste maal niet terecht. Moet wel zeggen dat ik Daniels stem wat beter vind passen bij de swingende, af en toe electronisch getinte powerpop zoals de meeste nummers te omschrijven zijn. Het resultaat is toch wel redelijk wat je mag verwachten als je Spoon's Transference en Handsome Furs Sound Kapital in de blender gooit. Of het op lange termijn ook die plaatjes voorbijstreeft, is nog even afwachten, maar voorlopig blijft dit in de afspeellijstjes circuleren hier!

avatar van sean leonard
4,0
Het is alsof Britt Daniel de jas van Ian Curtis heeft aangetrokken en naar de studio is gegaan. En die jas staat hem goed. De plaat roept een fijn gevoel op en is spannend van begin tot eind. Echt overdonderend zoals Spoon dat soms wel is vind ik de plaat niet. Heel erg goed is hij wel.


Gast
geplaatst: vandaag om 13:03 uur

geplaatst: vandaag om 13:03 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.