Rude Awakening - Forward Observer (2005)

Dance
Label: r_AW

1. For the Land Unseen (1:37)
  2. Sprinkling Gunpowder (5:24)
  3. False Sense of Security (5:12)
  4. Give It to You r_AW (4:12)
  5. Forward Observer (5:39)
  6. Confrontation (5:05)
  7. Rude Manners for a Rude Planet (5:25)
  8. I Like It r_AW (3:54)
  9. What Have I Left Undone? (6:10)
  10. Lecture on Progress (4:50)
  11. Anything But Ordinary (5:36)
  12. r_AW and Uncut (3:45)
  13. Hummerstuntin' (14:07)
avatar van Goodfella
Primeur bij TTM: een album van één artiest met alléén maar nieuwe tracks. De samples zijn in ieder geval dik in orde. Minder meer van het zelfde dan ik had verwacht.

avatar van Onderhond
Nieuwe tracks zijn oké, nieuw designtje had wel weer gemogen.

Maar verder een erg lekker techno/hardcore albumpje. Leuker dan ik verwacht had, vooral wat Franse invloeden vallen me op. Promo in bed met Miss Daisy ?

Geslaagd album in ieder geval, 4 dikke sterren.

avatar van tovenaar
Onderhond schreef:

Promo in bed met Miss Daisy ?
Denk niet dat z'n vriendin daar blij mee zal zijn .

Leuk albumpje is het geworden inderdaad. Ik had zelf ook iets minders verwacht, maar dit stemt me weer vrolijk. Leuk DVDtje ook dat er bij zit. Zie je jezelf nog eens terug op een DVD .

avatar van Onderhond
tov in bed met Miss Daisy ?

avatar van tovenaar

Forward Observer is trouwens m'n favoriete track van het album tot nu toe (om er maar even snel overheen te praten ).

avatar van Goodfella
Een 4* is een mooie ja, wat zijn we het toch weer gezellig eens

Ben ook best te spreken over die niet-hardcore tracks op dit album. Het komt bij andere artiesten nogal eens voor dat soortgelijke tracks elk gebrek aan talent blootleggen, maar dat zit bij Hoff wel goed. Het beukwerk is ook opvallend goed opgebouwd. 't Valt dan ook nauwelijks op dat er flinke stukken duidelijk door dat schranz-gedoe geinspireerd zijn. Prima werk dit.