Jimmy Fallon - Blow Your Pants Off (2012)

Label: Warner Bros.

1. Neil Young Sings "Fresh Prince of Bel-Air" (2:51)
  2. History of Rap (2:27)

met Justin Timberlake

3. Tebowie (2:24)
  4. Scrambled Eggs (2:35)

met Paul McCartney

5. The Doors Sing "Reading Rainbow" (2:59)
  6. Balls in Your Mouth (1:58)

met Eddie Vedder

7. My Upstairs Neighbors Are Having Sex (And Listening to the Black Eyed Peas) (1:29)
  8. Bob Dylan Sings "Charles in Charge" (1:46)
  9. Walk of Shame (3:41)

met Dave Matthews

10. Slow Jam the News (3:16)

met Brian Williams

11. New French Girlfriend (1:52)
  12. Cougar Huntin' (2:43)

met Big & Rich

13. You Spit When You Talk (2:25)
  14. Friday (3:18)

met Stephen Colbert

15. Neil Young Sings "Whip My Hair" (3:37)

met Bruce Springsteen

16. Jeremy (Linsanity) * (3:15)
  17. Let Us Play with Your Look * (1:39)
avatar van Silky & Smooth
Die cover! Haha wat een held!

avatar van Silky & Smooth
Zoals verwacht moet je sommige nummers met een korreltje zout nemen, maar het valt reuze mee. Het mag dan wel grappig bedoelt zijn en het plezier is soms bijna tastbaar, het is niet één grote melige bende. The Roots, die grotendeels voor de muzikale begeleiding zorgen, is natuurlijk een band van formaat die zich moeiteloos aanpast aan de wisselingen van genres en gastartiesten. Daarbij moet ik bekennen dat Jimmy Fallon helemaal geen onaardige zanger is en ook hij blijkt heel flexibel te zijn. Ik heb echt met volle teugen genoten van deze plaat. (Als je de videoclips erbij op zoekt is het allemaal nog leuker!)