Jellyfish - Live at Bogart's (2012)

1 stem

11. All I Want Is Everything
  12. The Man I Used to Be
  13. Let ‘Em in /That Is Why
avatar van Bartjeking
Deze release komt erg uit de lucht vallen zeg . Maar ik heb het altijd een leuk bandje gevonden dat veel te kort de wereld heeft mogen bestormen. Lang niet meer naar geluisterd, maar het doet me denken aan Big Star; een toch wat betere band, maar minstens zo geweldig tergend onderschat. Leuk dat er toch weer iets verschijnt, voor de liefhebber. Iemand een idee of er een reünie op komst is? Zal er google eens op loslaten.

Antagoon
Oh, deze volledig gemist. Deel je mening; deze band heeft tekort bestaan en is zeer onderschat. Een reünie....ik weet het niet, verwacht dat het op een teleurstelling zal uitlopen. Al zegt dat vooralsnog meer over mij, dan over Jellyfish