Deze Poolse dame komt nog niet zo lang kijken, maar het is duidelijk dat ze wel van beuken weet. Alle nummers zijn een crossover tussen Hard Techno en Industrial Hardcore. Standaard 4 x 4 ritmes dus, maar toch de agressie van Hardcore.
Leuke trailer ook trouwens
Techno: Fijne opener met voldoende variatie om niet saai te worden, wat ik vaak het geval vind bij Hard Techno. Lekker zaaggeluidje en de melodie klinkt ook prima. De kicks wisselen een paar keer zodat het nummer je aandacht vasthoud. Ook de voicesample past goed.
It's fuckin' German Techno!
Sleepwalking: Deze track is nog ietsjes meer gericht op het Techno gedeelte, wat duidelijk merkbaar is omdat ik hier een beetje hetzelfde gevoel heb als bij zoveel soortelijke tracks, het is nèt iets te repetitief naar mijn mening. Kwestie van smaak natuurlijk. Wat nog wel een groot pluspunt is is het gedeelte waarbij het BPM voor een korte periode flink omhoog gaat, resulterend in een stukje waar Terror-fans hun lippen van zullen aflikken. Prima kicks weer, met een lekkere subbas.
Psycho is ook weer redelijk goed in het hokje Hard Techno te plaatsen (behalve in het midden, daar is het net iets ruiger), alleen dit vind ik dan wel weer een zeer geslaagde track. Beetje hetzelfde verhaal als de eerste track, maar de melodie is hier wat beter. Bouwt langzaam op terwijl de kicks blijven vallen en in de break volgt een hoogtepunt. Zeer fijn

Dikke 3.5* maak ik ervan.