The Bad Plus - These Are the Vistas (2003)

Jazz / Pop
Label: Columbia

1. Big Eater (3:53)
  2. Keep the Bugs Off Your Glass and the Bears Off Your Ass (5:49)
  3. Smells Like Teen Spirit (5:57)
  4. Everywhere You Turn (4:56)
  5. 1972 Bronze Medalist (5:21)
  6. Guilty (5:35)
  7. Boo-Wah (3:56)
  8. Flim (4:06)
  9. Heart of Glass (5:16)
  10. Silence Is the Question (7:43)
avatar van lebowski
Graag Uw Gewaardeerde Aandacht. Stelt u zich voor dat Frank Zappa, Thelonious Monk en - voor mijn part - Kurt Cobain in de hemel eens rustig uitzochten waar hun raakvlakken lagen tijdens hun verblijf op het aardse. En stel nou dat The Bad Plus hiervan op de hoogte is gebracht? Luister en het klinkt allemaal zo fantastisch nog niet. 4*

Dit is me wel 's aangeraden naar aanleiding van een optreden bij Jools Holland (met een geweldige cover van Teen Spirit, naar verluidt). Ik zal het eens opzoeken.

Dat Aphex Twin's Flim is best goed gedaan. Zeer herkenbaar en toch compleet anders. De rest van de cd ken ik niet eigenlijk.

avatar van dj maus
Die cover van Heart Of Glass is het beste. Maar sowieso een puike, virtuoze plaat.

avatar van Sparks
Helaas toch tot de conclusie gekomen dat deze jazz groep niks voor mij is.