Dylan LeBlanc - Cast the Same Old Shadow (2012)

Folk / Country
Label: Rough Trade

1. Part One: The End (5:28)
  2. Innocent Sinner (3:12)
  3. Brother (4:53)
  4. Diamonds and Pearls (3:32)
  5. Where Are You Now (4:50)
  6. Chesapeake Lane (5:47)
  7. The Ties That Bind (4:12)
  8. Comfort Me (4:22)
  9. Cast the Same Old Shadow (6:28)
  10. Lonesome Waltz (3:41)

avatar van BenZet
Valt me toch erg tegen deze plaat. Vind ik zijn rustige debuut erg goed, deze plaat vind ik gezapig. Verveeld me snel en geeft geen enkele keer het gevoel dat ik kreeg bij zijn debuut plaat. Jammer, maar komt wel weer goed. Het is zeker een talent

avatar van Running On Empty
Juweeltje deze plaat. Veel hangt af van de stemming en het moment waarop je deze plaat gaat beluisteren. Een mooie zondagochtend of late avond plaat maar geenszins vervelend. De stem is nog steeds prachtig en deze plaat doet niet onder voor het debuutalbum.

avatar van AOVV
Net iets minder dan het debuut, dat ik al niet fantastisch vond. Het klinkt allemaal wel goed, maar pakt me nergens bij de kladden, en is ook niet het soort muziek dat onder de huid kruipt en zich daar voelbaar nestelt.

2,5 sterren