The Fresh & Onlys - Long Slow Dance (2012)

Label: Mexican Summer

9. Euphoria
  10. Foolish Person
  11. Wanna Do Right by You
avatar van samslam
Eerste wat ik er van deze groep hoor. Ik verwachtte mij aan gruizige lo-fi, maar daar was ik mis. Zeer heldere, cleane productie. De nummers zijn niet altijd van hetzelfde niveau. Maar als geheel is het wel een genietbaar plaatje.

avatar van Kaaasgaaf
Zeer tegenvallend album dit. Een paar mooie nummers, maar het merendeel gaat zo langs me heen. Ik blijf het proberen, want vond het vorige werk allemaal fantastisch, vooral het album Play It Strange en de EP Secret Walls. Zeker die EP was misleidend, want je denkt dan al gauw 'als ze deze nummers niet bewaren voor een album, dan zal het album wel helemaal fantastisch moeten zijn'. Hmb,