Janet Jackson - Dream Street (1984)

R&B / Pop
Label: A&M

1. Don't Stand Another Chance (4:18)
  2. Two to the Power of Love (3:09)

met Cliff Richard

3. Pretty Boy (6:37)
  4. Dream Street (3:57)
  5. Communication (3:16)
  6. Fast Girls (3:21)
  7. Hold Back the Tears (3:15)
  8. All My Love to You (5:47)
  9. If It Takes All Night (4:09)
avatar van DJFreez
Duidelijk beter dan haar eerste plaat, maar nog wel wat minder dan haar latere jaren '80 en '90 werk. Dus wel een voldoende waard: 3,5*

Deze plaat wordt ietweat ontsierd door het draakerige two of the power of love. .Verder staan er enkele puike funky dancetracks op. Jnet was(en is nog steeds) een van de weinige discololita,tjes met kloten.Dat kwam hier al aardig naar voren.kan aan control nog net niet tippen

avatar van principal2000
Geloof dat ik Two Of The Power Of Love juist wel okay vond. Dat geldt voor nog een paar nummers (Dream Street). Verder is dit geen superalbum, maar bij vlagen aan te horen. Hierna kwam haar carriere echt van de grond.

Een oprecht prettige plaat om naar te luisteren! In deze periode waren het vooral Michael en zijn broers die in de belangstelling stonden en Janet's hoofd stond niet écht naar muziek in '84 maar desondanks is dit een goede plaat. De productie was o.a. in handen van Giorgio Moroder en dat is te horen! Het klinkt best wel anders dan de voorganger uit 1982. 'Pretty Boy', 'Fast Girls' en 'If It Takes All Night' zijn mijn absolute favorieten maar eigenlijk kan het hele album mij wel bekoren!

Als er meer promotie in het Dream Street-project gestopt was en MJ niet zo huge was op dit moment had het veel succesvoller kunnen zijn.