Warren Zevon - Mr. Bad Example (1991)

Label: Giant

1. Finishing Touches (4:06)
  2. Suzie Lightning (4:04)
  3. Model Citizen (4:39)
  4. Angel Dressed in Black (4:24)
  5. Mr. Bad Example (3:22)
  6. Renegade (4:51)
  7. Heartache Spoken Here (3:48)
  8. Quite Ugly One Morning (3:53)
  9. Things to Do in Denver When You're Dead (2:53)
  10. Searching for a Heart (4:16)
EVANSHEWSON
Alweer een schitterend album van deze fel onderschatte en immer goedlachse fantastische singer-songwriter !
Suzie Lightning prachtig gevoelig en toch niet te sentimenteel, Heartache Spoken Here sterk door country beïnvloed.
Things to do in Denver... lekker liedje. Ga zo maar verder. Eén van zijn sterkste als je het mij vraagt !
4.5 ster voor deze veel te onbekende en veel te jong gestorven gigant ! **** 1/2

kistenkuif
Compromisloze galmrock doorspekt met wonderschone songs. Prominent gemixte drums van afwisselend Keltner en Porcaro en daar moet je van houden. Eigenlijk doe ik dat niet maar deze band staat als een huis en Zevon is in zeer goede doen, althans in de studio. Teksten en composities als vanouds maar muzikaal dus een stuk robuuster geproduceerd dan gewend. Een langzame groeier in mijn kast. (4.25)

avatar van Silky & Smooth
Eén van zijn beste werken. Een album vol typische Warren Zevon-nummers; wat lekkere rock-n-roll, melige komedie en met Suzie Lightning en Search for a Heart een paar prachtige ballads.

avatar van Gladius
Wauw wauw wauw! Ik kende Zevon al wel langer van naam, maar recent ben ik er pas écht naar beginnen luisteren. Slechte muziek maakt hij sowieso niet, maar deze spant voorlopig de kroon moet ik zeggen. Werkelijk geen enkel slecht nummer te bespeuren, en heel afwisselend.
'Things to Do in Denver When You're Dead': wie zingt er nou in godsnaam over lakens die niet gewassen worden, heerlijk toch

Heerlijk album! Een van mijn favoriete albums van Warren. "Suzie Lightning" is prachtig, en ook wat lekkere rockers zoals "Finishing Touches".