Rah Rah - The Poet's Dead (2012)

Canada
Label: Hidden Pony

1. Art & a Wife (3:22)
  2. Prairie Girl (3:21)
  3. First Kiss (4:20)
  4. 20s (3:40)
  5. Dead Men (5:21)
  6. The Poet's Dead (3:37)
  7. I'm a Killer (3:35)
  8. Run (2:55)
  9. Fake Our Love (3:23)
  10. Saint (3:52)
avatar van thetinderstick
Een nieuwe Rah Rah!
Deze band verdient het om door meer mensen gehoord te worden. Maar gezien het aantal comments bij hun albums ben ik een roepende in de woestijn.

Single 'Art & a Wife' klinkt in ieder geval weer erg lekker, (Going Steady met o.a. 'The Betrayal pt.1' blijft voorlopig favoriet). Maar ben erg benieuwd naar de rest van deze plaat.

'Art & a Wife' is hier te beluisteren:
Rah Rah Announce 'The Poet's Dead,' Premiere New Track • News • exclaim.ca

avatar van thetinderstick
Weer een heel fijn plaatje van Rah Rah. Toch moet ik zeggen dat ik deze een tikkie minder vindt dan de twee voorgangers. De kracht van Rah Rah is dat ze een bepaalde speelsheid hebben in hun muziek. 'The Poet's Dead' klink wat beter geproduceerd en 'professioneler'. Prima, maar er gaat iets van de spontaniteit verloren. Het geheel rockt ook wat harder dan op de voorgangers.

Juist de subtielere tracks op deze plaat springen er wat mij betreft uit. Met 'Dead Men' en 'the Poet's Dead' als voorlopige favorieten.

Wel een prachtige clip van 'Art & a Wife':
YouTube - Rah Rah - Art and a Wife