The Sheepdogs - The Sheepdogs (2012)

Canada
Label: Atlantic

1. Laid Back (3:30)
  2. Feeling Good (3:10)
  3. Alright OK (4:15)
  4. Never Gonna Get My Love (3:16)
  5. Ewan's Blues (2:44)
  6. Way It Is (2:33)
  7. Javelina! (2:38)
  8. I Need Help (2:34)
  9. Is Your Dream Worth Dying For? (2:57)
  10. How Late, How Long (3:09)
  11. Sharp Sounds (2:54)
  12. In My Mind (4:07)
  13. While We're Young (2:45)
  14. It Ain't Easy to Go (3:41)
avatar van Insignificance
The Way It Is is alvast op de www van de heren te beluisteren.

Zin in!

shadowboxer
Zeker zin in! The Way It Is is alvast een prettige kennismaking met het nieuwe album.

BobbieMarley
Compleet van mijn sokken geblazen! Ik had nog nooit van deze groep gehoord, ten onrechte dus. Wat een plaat! Geproduceerd door Patrick Carney van The Black Keys. Hier hoort maar een beoordeling bij, de volle mep!

BobbieMarley
Favoriet nummer How late, how long!

Hé, Editoor je wordt oud! Nu pas een stem

Tssk, ik mis nog stemmen bij alle voorgaande platen, BobbieMarley

shadowboxer schreef:
Tssk, ik mis nog stemmen bij alle voorgaande platen, BobbieMarley

Die komen wel, maar voorlopig heb ik genoeg aan dit prachtige album! Ik kan nu al amper alles bijhouden wat er uitkomt!

shadowboxer
Album nu een paar maal rondgehad en wat mij betreft geen stap voorwaarts. Voorlopig stel ik dat het te lang teveel "kabaal" van hetzelfde is, vooral vergeleken met het speelse karakter van de voorgaande platen.

BobbieMarley
Persoonlijk vind ik dit een heel lekker swingend plaatje, maar ik niet het vergelijkingsmateriaal als jij. Misschien zijn die andere cd's nog lekkerder.

Dit is een dubbele smiley waard: YouTube - The Sheepdogs - Black and Tan

shadowboxer
Ik mis bij deze plaat de sfeer die de heren Sheepdogs wel op voorgaande platen mee wisten te geven. De "Swamprockers, met Zuidelijke noot" zijn veel minder aanwezig op dit album. En dan ook nog een El Camino-tje met Feeling Good. Dat hoort niet op dit album thuis. Lekker veel variatie met een verdwaalde toeter, daar had ik mee op gehoopt dan op een album wat op één volume doorholt. Patrick Carney, you're dismissed.

3.5

avatar van Tuur123
Ik ben aan de eerste luisterbeurt bezig en inderdaad Shadowboxer, Feeling Good had zo op El Camino gekund!
Verder klinkt het allemaal zeer leuk en degelijk, het is nog wat te vroeg om punten te geven.

Ozric Spacefolk
Allemaal reacties van uitgeschreven users.

Goed, via youtube eens wat songs geluisterd. Dit is wel lekkere southern barroomrock.
Ik kende het dus niet, maar ben bezig het binnen te halen.

Ik ben benieuwd.

Ozric Spacefolk
Voorlopig een flinke voldoende voor deze plaat.
Wat ik een beetje mis zijn wat langere nummers.

Verder is dit een ideale plaat om eens flink de handen uit de mouwen te steken. Arbeidsvitaminen zeg maar.

avatar van MarkS73
Fijn rootsrock album, na twee luisterbeurten zitten er een paar lekkere meezingers tussen. Nu vond ik al dat er soms best wat Black Keys invloeden te horen waren, blijkt dat Patrick Carney het album geproduceerd heeft en zelfs mee drumt.