Melanie C - Stages (2012)

Label: Red Girl

1. Maybe This Time (3:37)
  2. Another Hundred People (2:47)
  3. I Know Him So Well (4:24)

met Emma Bunton

4. Aren't You Kinda Glad We Did (3:12)
  5. I Don't Know How to Love Him (5:22)
  6. Both Sides Now (5:01)
  7. Ain't Got No / I Got Life (3:09)
  8. I Just Don't Know What to Do with Myself (3:24)
  9. I Only Have Eyes for You (3:20)
  10. Tell Me It's Not True (5:09)
  11. My Funny Valentine (2:57)
  12. Something Wonderful (2:52)
  13. Anything Goes (2:57)
avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Ze heeft Alanis weten te strikken voor de hoes?

avatar van Arrie
Hmm, covers. Krijg ik het gevoel van dat er een gebrek aan inspiratie is. Ik betwijfel ook of Melanie nog wat kan toevoegen aan nummers als My Funny Valentine, Anything Goes, etc.

avatar van Angelo
Haar album van vorig jaar (The Sea) was best leuk hoor; haar leukste album sinds haar debuut. Dit album lijkt me niet veel soeps. Ik wil echt niet weten wat ze met Ain't Got No / I Got Life gedaan heeft. Nina Simone evenaren, laat staan overtreffen, is onmogelijk! Ach ja, laat ze maar haar ding doen.

avatar van Emile93
Huh!?! Alweer een nieuwe Melanie C? Ze zal wel geld nodig hebben...
The Sea vond ik een leuk album. Toch moet ik elke keer weer voor mijn gevoel over een bepaalde drempel wil ik Melanie luisteren. Melanie C is voor mij onlosmakelijk verbonden met de Spice Girls en solo kan ze me slechts, als ik in bepaalde stemmingen ben, weten te enthousiasmeren om er naar te luisteren. Misschien volgt voor dit album wel nog een stem...

avatar van Emile93
Tja,
Melanie C's stem heeft me vanaf het moment dat ze bij de Spice Girls vertrok altijd wel weten te boeien. Haar vorige cd The Sea was bijna perfect. Stages helaas niet. Het bevat hooguit covers, wat in principe niet slecht hoeft te zijn. Echter zijn het niet echt nummers die bij mij persoonlijk passen. Feit is dat Melanie C's stem bij elk van de nummers volledig tot zijn recht komt. Maar geef mij toch maar The Sea! Volgend album geen covers en weer heerlijke originele muziek? Ik hoop het.

avatar van Editoor
Het is een soort jazz cd geworden, erg jammer.

avatar van HungUp
Oké dit album heb ik heel lang links laten liggen, maar ik vind Melanie toch wel een leuke zangeres dus heb dit er toch maar bij gepakt. Het is allemaal een beetje Trijntje Oosterhuis die Burt Bacharach doet, alleen doet Melanie het met verschillende musical nummers. Na zelf musical gedaan te hebben was dit dan ook de inspiratie om deze cd te maken. Het is allemaal op een jazz achtige manier gebracht en daar moe je van houden. Over het algemeen klinkt het allemaal wel goed vind ik.
De Nina Simone cover had ze mogen laten, want eigenlijk klinkt Melanie nogal vlak en leeg terwijl dat nummer toch echt met veel meer bezieling hoort gezongen te worden. De twee hoogtepunten zijn I Only Have Eyes For You en het duet met Spice collega Emma Bunton: I Know Him So Well.
Perfect plaatje voor een rustige zondag.